Gå til indhold
Logo
Guide

Få gratis oplæg af indbrudsekspert

Du og dit nabolag kan helt gratis få besøg af en indbruds- og forebyggelsesekspert, der holder et oplæg på en times tid. Det er en super god anledning til at slå to fluer med et smæk – at mødes til en hyggelig aften og samtidig klæde nabolaget godt på til, hvad man selv kan gøre for at forebygge indbrud. For at få en indbrudsekspert ud, skal I kunne samle mindst 10 og max 50 personer. Det kan for eksempel være igennem din grundejerforening eller vejlauget. Lokalet skal I selv sørge for, og hvis der skal være lidt godt til ganen.

Planlægning
1-2 timer
Aktivitet
1 time
Antal planlæggere
1-3 naboer
Antal deltagere
10-50 naboer

Sådan gør du

1.       Sørg for, at du har dato, tidspunkt og lokaler klar. Undersøg, om du kan låne et fælleslokale eller et andet sted i nabolaget, hvor I kan samles. Har I alligevel et møde i grundejerforeningen, er det en god idé at benytte lejligheden til et oplæg.

2.       Bestil indbrudseksperten her og læs mere om, hvad de kan tilbyde : Bo Trygt!: Få besøg af en indbrudsekspert 

3.       Når indbrudseksperten har bekræftet datoen, er det om at få invitationerne ud. Skriv på appen, via mail, lokale facebookgrupper eller hvad, der giver mening for dig. Du kan også dele invitationer ud i postkasserne.

4.       Hvis du arrangerer i samarbejde med grundejerforeningen eller vejlauget, er der måske andre, der kan hjælpe med at invitere.

5.       Hvis der ikke er mulighed for at få kaffe eller en sodavand, kan du aftale, at I er flere om at tage noget med.

Du kan bestille en indbrudsekspert, der giver gode råd til indbrudsforebyggelse.